OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Two Codes Future
Velvet Sound

Two Codes Future — Velvet Sound (April 24th, 2015)

          Two Codes Future — Velvet Sound                                                                                                                                           ♣   Mezi váhavým romantiky, kde katastrofa kyne, ale nemusí být nevyhnutelná..., a kde moment překvapení je všechno : “Velvet Sound”. Bez zbytečného cukru pomáhá TCF odplavit úzkost, ta odchází dolů do nejvnitřnějších místností. Absolutní bomba? “Street and art”. Nenašel jsem v ní žádnou stopu po pachateli. V tvorbě TCF je to trochu kuriozita. Nechte si vyprávět o vzniku předního obalu, mimochodem jednoho z nejoriginálnějších v poslední době. V nejvíce neodolatelné “Last night” a to ruku v ruce s výrazem, zvukem, hravostí a koneckonců i zpěvem Ladislava Hráského, jsem přesvědčen, že mám doma jedno ze stabilizujících alb roku 2015 a rád v něm budu žít, usínat a opět vstávat. Nebo něco takového.
Formed: 2004 in Stillwater, OK
Location: Praha, Krušovice, Czech Republic
Album release: April 24th, 2015
Record Label: CNN Studio — NCF... Sun Pop, Spacosh, PVLKRS — Sunbeam
Duration:
Tracks:
01. Rosemary ♦
02. Velvet Soul
03. Street and art
04. Last night
© 2014 Všechna práva vyhrazena.
Members:
♠   Sunbeam — zpěv, akustická kytara
♠   Lukáš Kopřiva — elektrická kytara
Discography LH/Sunbeam:
→   2004 — Clean Up Before She Comes (Sunbeam+S. Sekela)
→   2005 — Make Me Feel/Soul Food (Sunbeam + Laadvee), Single
→   2007 — Suicide in the sea (Sunbeam + J. Kelíšek)
→   2009 — The Sound (SNTS), Single
→   2010 — Over All (Mapleafs), EP
→   2010 — Way (Heario), EP
→   2011 — McLane Creek (Sunbeam), EP
→   2012 — Streetculture Session (Sunbeam), Live EP
→   2013 — Sediment, EP
→   2015 — Velvet Sound, EP
Bandzone: http://bandzone.cz/nocodesfuture //  Soundcloud: https://soundcloud.com/twocodesfuture
Website: http://no-codes-future.webnode.cz/
_____________________________________________________________

Two Codes Future
Velvet Sound

 

NEWS

16.4.2019

Sparrow Steeple

archiv

ALBUM COVERS X.

Balaklava Blues — Fly (15 Feb 2019)
Tais Awards & Harvest Prize
Za Zelenou liškou 140 00 Praha 4, CZE
+420608841540