Janne Hea
Wishing Well

Janne Hea — Wishing Well [November 27, 2014]

Norway                   Janne Hea — Wishing Well 
Location: Östervallskog + Hadeland, Norway
Album release: November 27, 2014
Record Label: Bolibompa Records
Duration:     42:03
Tracks:
01. Katie      5:14
02. Wishing Well      6:12
03. Dust      5:09
04. Father      5:09
05. Dogwood      7:16
06. Time      4:00
07. Oslo      5:09
08. Wrong      3:54
2014 Janne Hea


Description:
♠   Janne Hea vokste opp på Hadeland utenfor Oslo og musikken hennes bærer preg av både by og bygd. Kombinasjonen av hennes unike stemme og ærlige tekster treffer deg rett i trynet, hjertet og sjela. Hun har spilt flere konserter i Oslo, (Bonanza, Last Train, Mono, Crossroad, Det Norske Teatret), og er fast inventar på Gjendebufestivalen langt oppi Jotunheimen. De siste to åra har hun har gjort seg bemerket som en svært god liveartist og er i skrivende stund i gang med innspillingen av sitt etterspurte debutalbum. Med seg på laget har hun Mari Skeie Ljones på fele/vokal, og Torgeir Waldemar Engen på gitar/banjo/vokal.
In french:
♠   Une jeune chanteuse Norvégienne, issue de la scene indie pop a changé de direction et propose ici un album country folk nettement plus marqué par l'influence de Gillian Welch que par la scene folk scandinave. A découvrir.
Twitter: https://twitter.com/JanneHea
Facebook: https://www.facebook.com/jannehea  © Fotos: I forbindelse med at Janne Hea slapp sin første plate Wishing Well holdt hun konsert på The Crossroad Club i Oslo.
____________________________________________________________

Janne Hea
Wishing Well