OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Two Codes Future
Velvet Sound

Two Codes Future — Velvet Sound (April 24th, 2015)

         Two Codes Future — Velvet Sound Two Codes Future — Velvet Sound (April 24th, 2015)♣   Mezi váhavým romantiky, kde katastrofa kyne, ale nemusí být nevyhnutelná..., a kde moment překvapení je všechno : “Velvet Sound”. Bez zbytečného cukru pomáhá TCF odplavit úzkost, ta odchází dolů do nejvnitřnějších místností. Absolutní bomba? “Street and art”. Nenašel jsem v ní žádnou stopu po pachateli. V tvorbě TCF je to trochu kuriozita. Nechte si vyprávět o vzniku předního obalu, mimochodem jednoho z nejoriginálnějších v poslední době. V nejvíce neodolatelné “Last night” a to ruku v ruce s výrazem, zvukem, hravostí a koneckonců i zpěvem Ladislava Hráského, jsem přesvědčen, že mám doma jedno ze stabilizujících alb roku 2015 a rád v něm budu žít, usínat a opět vstávat. Nebo něco takového.
Formed: 2004 in Stillwater, OK
Location: Praha, Krušovice, Czech Republic
Album release: April 24th, 2015
Record Label: CNN Studio – NCF... Sun Pop, Spacosh, PVLKRS – Sunbeam
Duration:
Tracks:
01. Rosemary ♦
02. Velvet Soul
03. Street and art
04. Last night
© 2014 Všechna práva vyhrazena.
Members:
♠   Sunbeam — zpěv, akustická kytara
♠   Lukáš Kopřiva — elektrická kytara
Discography LH/Sunbeam:
→   2004 — Clean Up Before She Comes (Sunbeam+S. Sekela)
→   2005 — Make Me Feel/Soul Food (Sunbeam + Laadvee), Single
→   2007 — Suicide in the sea (Sunbeam + J. Kelíšek)
→   2009 — The Sound (SNTS), Single
→   2010 — Over All (Mapleafs), EP
→   2010 — Way (Heario), EP
→   2011 — McLane Creek (Sunbeam), EP
→   2012 — Streetculture Session (Sunbeam), Live EP
→   2013 — Sediment, EP
→   2015 — Velvet Sound, EP
Bandzone: http://bandzone.cz/nocodesfuture //  Soundcloud: https://soundcloud.com/twocodesfuture
Website: http://no-codes-future.webnode.cz/
_____________________________________________________________

Two Codes Future
Velvet Sound

 

NEWS

13.12.2017

Only Wolf

12.12.2017

Květy

11.12.2017

SON VOLT

11.12.2017

Mary Gauthier

11.12.2017

RACHAEL YAMAGATA

9.12.2017

Nicolas Jaar

9.12.2017

DeDe

9.12.2017

Lisa Loeb

archiv

ALBUM COVERS IX.

NOIRE — Some Kind Of Blue (September 29, 2017)
Tais Awards & Harvest Prize
Za Zelenou liškou 140 00 Praha 4, CZE
+420608841540